Mobile Phone Data Recovery

• Pemulihan Data untuk Telefon

• Pemulihan Data untuk Android

• Data Recovery for Sim Card

• Pemulihan Data untuk Kad Memori

• Pemulihan Data Media Alih

HomeOther Languages › Malay


Telefon Pemulihan Data

Data-pemulihan-mobile-phone.com dipercayai destinasi untuk perisian pemulihan data. Pemulihan data perisian boleh memulihkan dipadam data dari telefon mudah alih, peranti android, kad memori, USB boleh ditanggalkan media dan kad sim semua pembekal rangkaian.
Pemulihan Data untuk Telefon
harga: $49
Pemulihan Data perisian Telefon memberi kuasa kepada anda untuk memulihkan data yang dipadam anda seperti gambar, gambar, fail mp3/mp4, folder, imej dan lain-lain data berharga dari telefon bimbit anda. Telefon bimbit pemulihan data program pulih hilang atau dipadam fail yang disimpan dalam pelbagai jenis format fail. Mobile program pemulihan mengembalikan data yang dipadam dalam keadaan kehilangan data utama seperti kegagalan bateri mudah alih, data yang dipadam secara tidak sengaja, dijangkiti virus kad memori telefon bimbit dan sebagainya.

Pemulihan Data untuk Android
harga: $49
Pemulihan Data perisian Android adalah program yang berguna untuk memulihkan data yang dipadam atau hilang anda dari android tablet PC, android telefon bimbit dan lain-lain jenis peranti berasaskan android teknologi. Android fail program pemulihan pulih dipadam gambar digital, gambar, video, audio, imej dan lain-lain data berharga daripada peranti android berasaskan teknologi dalam masa yang minimum. Android fail pemulihan perisian menyediakan pelbagai jenis algoritma pemulihan carian untuk memulihkan data hilang.

Pemulihan Data untuk Kad Sim
harga: $69
Pemulihan Data untuk Kad Sim pulih mesej teks dipadam (SMS) dan disimpan nombor telefon hubungi buku dari telefon mudah alih sim kad memori. SIM Kad Pemulihan Data Perisian pulih mesej teks sengaja dipadam (SMS) dari telefon bimbit Sim kad. Telefon bimbit pemulihan data perisian pulih data dari kad sim, memulihkan hilang mesej (Peti masuk, Peti keluar, menghantar barangan, draf) dan nombor telefon yang disimpan dalam sel mudah alih sim kad telefon. Forensik perisian menyokong semua sistem operasi Windows utama termasuk Windows 7, Windows XP, Windows Vista dan banyak lagi.

Pemulihan Data untuk Kad Memori
harga: $49
Pemulihan Data untuk Kad Memori pulih hilang atau dipadam imej, foto, muzik mp3, teks fail video dan fail lain dan folder dari semua jenis pemacu kad memori penyimpanan data. Memori kad pemulihan perisian adalah mudah untuk menggunakan aplikasi yang pulih gambar dipadam Buncis, imej, muzik mp3, fail teks, Video hilang akibat penghapusan sengaja, pepijat virus, perkakasan atau kerosakan perisian. Menyelamatkan data dari format kad memori termasuk Kad PC, CompactFlash, SmartMedia, Memory Stick (Duo, Pro, PRO-HG Duo, Micro M2), Kad Miniature, MMC Card, kad digital selamat, kad miniSD, microSD kad, dan lain-lain

Pemulihan Data Media Alih
harga: $45
Pemulihan Data perisian Media Alih adalah terbaik pemulihan data utiliti yang dibangunkan untuk mendapatkan kembali fail yang hilang atau dipadam, folder selepas data sebab kehilangan biasa dari semua USB utama tanggal media pemacu, storan massa membolehkan Memori Flash Portable Devices, Digital Pemain Audio, Pemain Muzik MP3/MP4 , Portable Media Pemain, dan penyimpanan massa walaupun sambungan data membolehkan Telefon Bimbit dengan cara yang berkesan kos.