Mobile Phone Data Recovery

• Data Recovery for Mobile Phone

• Data Recovery for Android

• Data Recovery for Sim Card

• Data Recovery for Memory Card

• Data Recovery for Removable Media

HomeOther Languages › shqiptar


Mobile Phone shërim të dhënave

Dhënave shërim-mobile-phone.com është besuar destinacion për të dhënat software shërim. Software dhënat e shërimit mund të shërohen të dhënave fshihet nga telefoni celular, pajisjet Android, kartën e kujtesës, USB removable media dhe kartë sim të gjithë ofruesit e rrjetit.
Data Recovery për telefonin celular
çmim: $49
Data Recovery për software Mobile Phone fuqizon ju për të shërohen të dhënat tuaja fshihet si Fotografitë, Piktura, fotografi MP3/MP4, dosjet, imazhe dhe të dhëna të tjera të çmuara nga telefoni juaj celular. Telefonin celular të dhënat e shërimit program rimëkëmbet fotografi humbur ose fshihet ruajtur në lloje të ndryshme të file formats. Programi Mobile shërim rikthen fshirë të dhënat në kushtet e të dhënave të mëdha humbje si dështimit të baterisë celular, të dhënat e fshirë aksidentalisht, infektuar virusi kartën e kujtesës së telefonit celular dhe kështu me radhë.

Data Recovery për Android
çmim: $49
Shërim të dhënave për software Android është program i dobishëm për të rimarrë të dhënat tuaja fshihet ose humbur nga android tabletë PC, Android telefon celular dhe llojet e tjera të pajisjeve të teknologjisë android bazuar. Android shërim program file shërohen fotot fshihen dixhitale, fotografi, video, audios, imazhe dhe të dhëna të tjera të vlefshme nga pajisjet e teknologjisë së bazuar në Android brenda kohës minimale. Android software shërim skedar ofron lloje të ndryshme të algoritme të rimëkëmbjes kërkimit të shërohen të dhënave ka humbur.

Data Recovery për Sim Card
çmim: $69
Data Recovery për Sim Card rimëkëmbet fshirë mesazhe me tekst (SMS) dhe ruhet libër numrat e telefonit të kontaktit nga kujtesa e telefonit celular kartën SIM. SIM Card Data Recovery Software rimëkëmbet fshirë aksidentalisht mesazheve tekst (SMS) nga telefoni celular kartën SIM. Telefoni celular të dhënave software shërim të shërohen të dhënat nga karta SIM, të rivendosur mesazhe humbura (Inbox, Dalje, dërgoni artikuj, draftet) dhe numrat e kontaktit të telefonit ruajtur në kartën SIM e telefonit celular celular. Software mjeko-ligjor mbështet të gjitha të mëdha të sistemit operativ Windows, duke përfshirë Windows 7, Windows XP, Windows Vista dhe më shumë.

Data Recovery për Memory Card
çmim: $49
Data Recovery për Memory Card rimëkëmbet imazhe humbur ose fshihet, foto, muzikë, mp3 files teksti video dhe fotografi të tjera dhe dosjet nga të gjitha llojet e kartave të kujtesës disqet magazinimit të të dhënave. Memory card recovery software është e lehtë për t'u përdorur kërkesë që rimëkëmbet fshihet snaps foto, imazhe, muzikë mp3, fotografi tekst, video humbur për shkak të fshirja aksidentale virus, bugs, ose mosfunksionim hardware software. Rikuperoj dhënave nga formate të kartës së kujtesës duke përfshirë PC Card, CompactFlash, Memory Stick, SmartMedia (Duo, Pro, PRO-HG Duo, Micro M2), kartë miniaturë, MMC kartelë, kartë të sigurt digjital, miniSD kartë, kartë microSD, etj.

Shërim të dhënave për Media Removable
çmim: $45
Data Recovery Removable Media për software është e mirë për të dhënat e shërbimeve shërim zhvilluar për të shërohen fotografi humbur ose fshihet, dosjet pas arsye të dhënave të përbashkëta humbje nga të gjitha disqet lëvizshëm USB mëdha mediatike, mass storage pajisje portative mundësoi memorie flash, lojtarët audio dixhitale, lojtarët MP3/MP4 Muzikë , mediat portativ lojtarët, dhe madje edhe të dhënat e magazinimit në masë lidhja telefonat celularë të aftë në mënyrë me kosto efektive.